PRACOWNIA GASTRONOMICZNO – USŁUGOWA


Pracownia gastronomiczno–usługowa utworzona w projekcje Centrum Integracji Społecznej daje uczestnikom:

dogodne warunki szkoleniowe
–    wyposażoną pracownię
–    opiekę instruktora
–    odzież ochronną
–    posiłek regeneracyjny

Uczestnicy w ramach 3 kwartału podnosili umiejętności:
–    wiedzę teoretyczną z gastronomi i usług
–    przygotowania stanowiska pracy
–    doboru i przygotowania sprzętu oraz materiałów do wykonywanych zadań
–    przestrzegania przepisów BHP i p-poż
–    obsługi konsumenta
–    nakrywania i dekorowania stołów.


Uczestnicy w ramach 3 kwartału  nabyli umiejętności:
–    opracowanie i wdrożenie systemu HACCP
–    opracowanie systemu GHP i GMP
–    dekorowania potraw (carving),
–    ustalanie menu na imprezy okolicznościowe (wesela, bankiety, obiady biznesowe)
 

View the embedded image gallery online at:
http://www.fundacjabrzeszcze.pl/index.php/pracownia-gastronomiczno-uslugowa/218-iii-kwartal-dzialan-pracowni?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIdd3683bad2e

Wstecz